Niskaan sattuu kai sen takia että pää painaa tänään pari kiloa enemmän kuin yleensä. Nieleminen sattuu paitsi kurkkuun, myös korviin.

Kipeysunet on kyllä jotain hienoa. Oli ihan hiton kylmä kun menin nukkumaan, pyörin kauan, tossut jalassa ja kaksi peittoa. Siinä oli sitten jotain tematiikkaa siinä houreessa, että unensaantiongelmaani yhdistyi jokin sellainen ongelma joka oli kauhean keskeinen sekä itsetuntemukseni että parisuhteeni kehityksen kannalta, ja jota sitten yritin ratkaista. Pyörittelin sitä ongelmaa konkreettisina kuvioina, joita en enää muista. Voi sitä tunnetta kun sitten löysin siihen ratkaisun! Valaistuminen! Sellainen olo joka tulee kun on kävelyllä vieraalla paikkakunnalla, ja löytää tutun paikan. Ja sellainen olo, joka tulee silloin kun saa ratkaistua krypton keskeisimmät kirjaimet - sitten voi täyttää suurimman osan kryptosta varmalla kädellä. Sellainen tulvahdus, riemu. Tuli rauhallinen ja vakaa olo.

Harmittaa etten muista mikä se ongelma oli, ja mikä oli ratkaisu. Se tuntui tärkeältä ja yritin painaa sitä mieleeni silloin unessa, että muista tämä, muista.

Mulla ja Joonalla on tänään viisivuotispäivä! Biljardille mennään kai, jos terveydentilani kestää sen. Eipä paljon haittaa sellainen pikkuseikka ettei enää olla pariskunta.