Lisäksi tänään.

Mennyttä: bussi- ja junamatka Turusta (toivottivat bussissakin että "hyvää junamatkaa!" - matkustajat hörähtivät), sikahelppo tentti johon tuli yksi sikahassu väsymysvirhe, kahden tunnin päiväunet, asiakkaalta tuli kiitospostia ja "milloin otat taas tilauksia vastaan? Siskoni ihastui takkiini ja haluaisi samanmallisen" (sydämestä ottaa, miten minä sanon että se on loppu nyt, miten ikinä minä raaskin lopettaa), maksoin ison kasan laskuja.

Tällä hetkellä: hiukan ärsyyntynyt epävarmuus siitä, tuleeko minulle yövieras tänään vai ei, aikomus olla aika omassa maailmassani ja lukea tenttiin jos tulee, pöhnäinen unenjälkeisyys, lihakset on taas sitä mieltä että urheilla pitäisi mutta missä välissä, en minä jaksa keskittyä, tekee mieli kirjoittaa ajatuksia kodista, tekee mieli lukea kahden viime viikon Vihreät Langat kun en ole ehtinyt tätä ennen. Soi Pronssinen Pokaali: Maa hehkuu.

Tulevaa: Asiakashousut kuntoon ja postiin niin kuin olis jo, lukemista kirjanpidon tenttiin, mielellään Stargåtea vielä myöhemmin, mutta jos se yövieras saapuu niin sitten ei. Sähköpostia kaikille ulkomaanihmisille joiden nurkkiin ollaan menossa. Niin kuin olis jo, sekin. Ja kaupassa käynti ennen yhdeksää, ei oo ruokaa ei oo ei.

Nyt ei suuremmin pelota. Ressaa vaan, kun niin paljon pitäisi saada aikaan ennen perjantaita. Lykkään ensi viikolle kaiken minkä voin. Otin itselleni tämän verran aikaa, jotta saisin kirjoittamalla palikat päässäni järjestykseen.

Jos huomiseen puoleenpäivään mennessä olisin saanut housut valmiiksi, tenttimonisteet läpisilmäiltyä ja sen kiireisimmän sähköpostin lähetettyä, niin olisin itseeni riittävän tyytyväinen.