1. Minkä bändin/artistin levyjä sinulla on eniten?

Absoluuttista Nollapistettä on seitsemän levyn verran (Neulainen Jerkunen, Muovi antaa periksi, Simpukka-amppeli, Sortovuodet-kokoelma, Olen pahoillani -kokoelma, Seitsemäs sinetti, Mahlanjuoksuttaja). Loput meni Isojaossa. CMX voittaisi jos Cloaca Maxima laskettaisiin kolmeksi levyksi ja Sortovuodet kahdeksi, mutta eihän se niin mene. Smäksää siis myös seitsemän levyä (Veljeskunta, Kolmikärki, Rautakantele, Discopolis, Cloaca Maxima I, Dinosaurus stereophonicus, jonka myös voisi laskea kahdeksi mutta ei, ja Aion).

2. Mikä on viimeinen biisi, jonka kuuntelit?
The Five Corners Quintetin Jamming.

3. Mikä levy cd-soittimessasi soi nyt?
Juuri loppui The Five Corners Quintetin Chasin' the jazz gone by. Sisään menee, jälleen kerran, Liekki: Rajan piirsin taa.

4. Mikä on viimeinen näkemäsi keikka?
Ilosaaren päätösklubin PMMP-keikka.

5. Paras näkemäsi keikka?
Rinneradio Lutakossa 25.2.2006.

6. Huonoin näkemäsi keikka?
Missäköhän sitä olisi kärsinyt oikein kunnolla... Silloin varmaan kun CMX soitti kuin olisi vain töissä. Pari vuotta sitten, Lutakossa kai. Hirveää se oli siksi että oli odotukset niin korkealla.

7. Paras festari?
En osaa uskoa että mikään päihittäisi Ilosaarta. Pitänee kuitenkin harrastaa enemmän ristivertailua!

8. Mitä keikkaa odotat eniten?
Samuli Putron keikkaa Karmarockissa. Ja Karman keikkaa Karmarockissa.

10. Suosikkibändipaitasi?
Minulla on vain yksi ja sekin on hukassa, Mokoman punainen Kuoleman laulukunnaat -paita. Tykkäilen Tulenkantajien vaahtosammutinpaidasta ja Abson mahlanjuoksuttaja-sarjasta, paitsi että jälkimmäinen on tummansininen, mikä tekee siitä minulle mahdottoman kantaa.

11. Jos saisit, kenen bändin/muusikon kanssa viettäisit päivän?
Liian hyvien muusikoiden kanssa ei pystyisi ottamaan rennosti kun ihailisi niitä koko ajan liikaa. (Liian hyvät muusikot = DJBB, Rinneradio, Emma Salokoski ja Teppo Mäkynen.) Ehkä PMMP:n kanssa olisi jännää? Apulannan poikain kanssa olisi varmasti. Hitto sentään, hyviä tyyppejähän olisi vaikka kuinka, mutta niiden kanssa pitäisi päästä tekemisiin siten ettei olisi fani.

12. Kenen muusikon tai bändin toivoisit tekevän comebackin?
Helppo. Tulenkantajien.

13. Minkä bändin olet aina halunnut nähdä, mutta et ole saanut mahdollisuutta?
Vastaan tähän toisin: oli mahdollisuus nähdä Prodigy, ja minä jätin sen käyttämättä. Minä idiootti!

14. Nimeä neljä "täydellistä" albumia:
- Red Hot Chili Peppers: One Hot Minute
- Absoluuttinen Nollapiste: Suljettu
- PMMP: Kovemmat kädet
- Röyksopp: Melody A.M.

"Täydellisen" kriteerit: Siihen ei kyllästy, se on tasapainossa, se on taitavaa, se resonoi minun kanssani. Kolme ensimmäistä tuli suoralta kädeltä, neljättä piti miettiä. Teki mieli laittaa Rajan piirsin taa ja djbbdjbb, mutta minulla on niihin edelleen hullaantumisvaihe menossa joten en tiedä kestävätkö ne aikaa.

15. Kuinka monta musiikkiaiheista DVD- tai VHS-tallennetta omistat?
Kun ei ole dvd-soitinta, olen pystynyt välttymään kiusaukselta ostaa visuaalista materiaalia. Joissakin levyissä on kuitenkin bonuksena dvd: P.O.D.:n Payable on Death -albumissa ja Nine Inch Nailsin With teethissa. Eli kaksi.

16. Kuinka monella keikalla olet yhteensä ollut?
Vaikea laskea. Jos otettaisiin approksimaatio että keikalla kävisi noin kerran kuussa ja että olisin käynyt keikoilla viiden vuoden ajan, lukuna olisi näppärä 60. Mutta eihän se kerro mitään, sillä on festareita, usean bändin keikkoja, kuukausia jolloin on kuusikin ehdotonta keikkaa, ja toisaalta on ollut kausia jolloin en ole käynyt missään muutamaan kuukauteen (onko? kai niitäkin on ollut). Johtopäätös: tämän kysymyksen ainoa järkevä funktio on saada ihminen pohtimaan keikoillakäyntitiheyttään ja -tapojaan. Kun ei tähän voi vastata suoraan, että 217.

17. Minkä bändin/artistin keikoilla olet eniten käynyt?
Apulannan keikoilla kai. Tai CMX:n. Absoluuttinen Nollapistekin on aika vahvoilla.

18. Mikä on suosikkisoundtrackisi?
Matrix Reloaded. Ainoa soundtrack jonka omistan.

19. Mikä on edellinen "musiikillinen kautesi" ennen kuin viisastuit?
En mä osaa määrittää itselleni musiikillisia kausia, ainakaan sellaisia joista olisin viisastunut. Aloitin musiikin kuuntelun "oikeasti" 16-vuotiaana. Sitä ennen nauhoittelin radiosta c-kaseteille "hyviä biisejä" ja kuuntelin kirjastosta lainattua Juice Leskistä ja Simon & Garfunkelia. Minulla ei ole ollut Backstreet Boys & Spice Girls -kautta eikä Nirvana-kautta. Ylipäätään olen fanatisoitunut vasta ihan hiljattain.

20. Mikä on "salainen musiikillinen perversiosi", josta harvoin kehtaat myöntää pitäväsi?
Satunnaiset viehtymykseni tranceen ja houseen, tanssimielessä lähinnä, mutta kuitenkin. Ja Raptoria en hehkuta kuin niille jotka ymmärtävät mistä on kyse. Yleensä minusta on kuitenkin hauskaa hehkuttaa poppia progehevareille, heviä elektrohipeille ja rappia rokkareille.