Soi: Paprika Korps - Telewizor. Ostin levyn Rokista kun innostuin. Puolalaista "punk-reggaeta", se punk siinä tarkoittaa kai sitä että se on reipasta ja siinä on kilisevät ja särisevät kitarat.

On nälkä ja väsyttää.

Ihmeitä ei erityisemmin tapahtunut, jos ei lasketa 1) kummallisia sattumakohtaamisia niin Laurin kuin Eetunkin kanssa, kerran vieläpä yhtä aikaa ja 2) kotimatkaa, jolla löysin ensimmäiseltä bussipysäkiltä liftausseuraa ja sitten tuttu ihminen otti kyytiin Jyväskylään asti.

Musikaalisista kokemuksista kirkkaimmiksi nousevat The Five Corners Quintet, Paprika Korps, Carpark North, Absoluuttinen Nollapiste, Blackalicious, M.A.Numminen ja kaiken päätöksenä raivokas PMMP, joka sai jopa minut unohtamaan itseni joksikin aikaa.

Nukuin täydellisen hyvin ensimmäistä kertaa kuukausiin. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä menin nukkumaan siististi puoli kahdelta ja heräsin samasta asennosta puoli kymmeneltä. Kertaakaan en herännyt. Tämä lienee kummallista festivaalikäytöstä. Onneksi toisena yönä sentään nukuin vähemmän. Mutta ihan yhtä hyvin! Ehkä ensi vuonna sitten kännään ja kukun vuorokaudet ympäri.

Joskus käy niin että joku tietty sana jää vainoamaan. Viime viikolla olen törmännyt useita kertoja sanaan anakronismi, josta Pienehkö sivistyssanakirja kertoo seuraavaa: "väärään aikaan sijoittaminen; aikaansa kuulumaton ilmiö. Esimerkiksi elokuvassa oleva virhe, jossa joku käyttää esinettä tai käsitettä, joka ei ollut tunnettu sinä aikana, jota elokuva kuvaa."

Nopeasti meni se viikonloppu, rauhallisuudestaan huolimatta. Tunteet ja ajatukset tulevat sitten myöhemmin. Nyt ruokaa.