Kakku on mehustumassa, siihen meni kolme pakasterasiallista mansikoita ja neljä munaa, askartelin sille kuvun voimapaperista ja teipistä. Huomenna saamme nähdä osaanko vatkata kerman vaahdoksi asti!


Asioita joita en ole tehnyt koska pelkään joko tekoa tai jotain siihen liittyvää:

1. Hakenut apteekista hormonikuuria, jonka pitäisi potkaista kuukautiskiertoni toimintaan taas. Se ei ole toiminut helmikuun alun jälkeen. Kovatehoiset ulkopuoliset hormonit ärsyttää, omat ei toimi. Haluaisin löytää kolmannen vaihtoehdon.

2. Kirjoittanut kirjeitä, niitä pitäisi kirjoittaa kaksi. Toinen niistä on erityisen vaikea, siihen ei ole pakotetta, mutta tuntuu että se pitäisi silti kirjoittaa. Toista on varmasti mukava kirjoittaa, mutta jotain minä siinäkin pelkään.

3. Kirjoittanut projektisuunnitelmaa. Se on noin kolme viikkoa myöhässä.


Toinen listani kertoo henkilöistä joita kaipaan.

1. Mestari, joka opettaisi minua olemaan pelkäämättä. Oikeasti kehittynyt ja viisas ihminen joka ohjaisi minua oikeaan suuntaan kun haparoin tällä tiellä, eikä silti edes teeskentelisi tekevänsä mitään puolestani.

2. Ihminen, jota voisin koskettaa. Minulla on hyvät kädet, ja silloin kun kosken niillä toista ihmistä, tuntuu että teen jotain oikein. Tuntuu että jokin paranee minussa, ja joskus toisessakin.

3. Ihminen, jonka kanssa voisin oppia pelaamaan shakkia. Se on rankka peli, joka vaatii koko ihmisen eikä ainoastaan älyä - en usko että sitä voi pelata ihan kenen kanssa tahansa.

4. Ihminen, joka jaksaisi takuttaa tukkaani.

Viime yönä näin unta vaaleatakkisesta hepusta joka kääntyi kohti, katsoi silmiin ja jutteli. Siinä oli jotain erityisen hyvää.

Pelkään, että kakku on liian pieni.