Ai hitto sentään, suomalaisia tomaatteja! En oo syönyt tomaatteja varmaan koko talvena! Pää hajoo kun on niin hyvää. Ja Groove FM, en muistanut että radion kuunteleminen voi olla näin kivaa.

Niin se muuten kuulkaas on, että ei se elämä ole niin vaikeaa kuin minä aina välillä kuvittelen. Hengittää vaan ja syö välillä tomaatteja ja liikkuu sinne minne sydän ohjaa.

Joulukuussa kirjoitin: Kun tunne on kuningas, järki on arvostettu palvelija, neuvonantaja jota kuuntelen mutta jolla ei ole suoraa päätösvaltaa. Silloin oli hierarkia kunnossa. Viime aikoina kuningas on ollut vähän epävarma itsestään ja nojannut liikaa neuvonantajaansa, jonka luonteeseen nyt vaan kuuluu käyttää tilannetta hyväkseen... Ja siitähän nyt tietysti seuraa että koko valtakunta voi huonosti. Verot tietty peritään ja tiet pidetään kunnossa, mutta sadonkorjuujuhlat jätetään pitämättä eikä narrille anneta ruokaa.

Kaikeksi onneksi naapurimaan kuningas huomasi mistä on kysymys ja ojensi kollegaansa. Nyt on kruunupäällä taas ryhti kunnossa ja järjestys ennallaan.

594511.jpg


(Kuvan lähdekin vaikuttaa vierailemisen arvoiselta paikalta. Muistuttakaa sitten kun olen menossa Norwichiin!)