Sijainti: Oulun Puolivälinkangas, Jussin asunto.
Musiikki: PMMP, Kovemmat kädet
Tunnelmat: Täynnä, väsynyt, luottavainen mutta stressaantunut.
Tänään tapahtui: Keskustelu. Soitto asuntofirmalle, kyllä me otetaan se. Kirjoittamista ja ajelehtimista, lettuja. Retki Ouluun, hyviä juttuja autossa istuessa. Monta asiaa mielessä.

1) Työroolit.
- Juonen toimituspäällikkö. Juuri nyt pitäisi tehdä paljon, vastata moneen sähköpostiin. En osaa ajatella. Tuntuu hullulta ottaa vastuuta tästä, toisaalta tiedän mitkä asiat jätän mieluummin toisille. Minä haluan vastata sisällöstä, sen kokoamisesta ja kirjoittajien motivoimisesta ja palautteesta ja sensellaisesta.
- Juonen toimittaja. Seuraavaan numeroon on mielessä neljä asiaa, joista yksi on jo puoliksi tehty ja toinen vaatii vain kirjaamista. Kolmas liittyy elämääni niin vahvasti että se on helppo tehdä kun vain istun alas oikealla mielentilalla. Neljäs on pieni ja hauska juttu, jota varten pitäisi vain lukea sarjakuva ja hankkia hieman taustatietoa.
- Kansalaisopiston opettaja, syksyllä. Kesäkuun aikana pitäisi tehdä muutamia asioita sitäkin varten. Saa nähdä mitä tapahtuu.
- Jotain aivan muuta, kesän aikana. Pitäisi selvittää mielellään heti, löytää oikeat ihmiset ja oikea kohta johon sovin töitä tekemään. (Morticia laajentaa Ouluun ja tarvitsee myyjän. Työ olisi koulutustani vastaavaa ja varmaan ihan mielenkiintoista. Mietin pitäiskö hakea. Mietin onko se sellainen juttu jossa tahtoisin olla mukana. Luultavasti ei.)

2) Vapaus.
- Eniten minä pelkään sitä että toisen kanssa eläessäni unohdan kuka olen, jään sumuun enkä huomaa mahdollisuuksiani. Pelkään apatiaa.
- Miten minuun vaikuttaa se, että toinen on yrittäjä, rahallisesti ja ajallisesti sitoutunut tekemään paljon töitä epävarmana siitä johtaako työ haluttuihin tuloksiin? Jaksanko minä olla tukena silloin kun toisen on rakennettava itselleen työkulttuuri ja rutiinit? Onko minun elämäntyylini terveellinen sellaiselle, joka kaipaa elämäänsä ja työhönsä vakaata tukirakennelmaa?

Tiedän että juuri nyt olisi aika vastata kaikkiin noihin sähköposteihin. Syyllinen olo. Tahdon nukkumaan.