Sittemmin olen ollut kahden päivän ajan iloinen ja tehokas, saanut tehtyä melkein kaiken mitä piti, ja tähän mennessä jo aikalailla kaikki välttämättömät asiat. Ei siihen sitten tarvittu kuin kunnollinen motivaattori.

Eilen oli valkoinen päivä - tein valkoisen paidan, olkalaukun ja rahavyön, laitoin valkopippuria ruokaan ja kuuntelin Palefacea (lasketaankohan tuota viimeistä).

Ei tässä ole välttämättömiä asioita enää kuin matkavakuutus, englannin tehtävä, käteisen nosto ja siivous. Lisäksi aion kyllä hommata lakritsia tuliaisiksi ja tehdä kunnolliset housut. Ja sitten matkoille. Jos keksitte jotain minkä olen unohtanut, antaa kuulua ennen kuin karkaan.

Tämä hetki koostuu maissilastuista, Tulenkantajista, kankaisesta kaaoksesta lattialla ja tyytyväisestä myhäilystä. Olen aikataulussa siinäkin mielessä, että tälle viikolle olin ajoittanut matkainnostuksen syttymisen, ja nyt se on syttynyt. Mielessä on hetkiä, uimisesta Timisoaran läpi virtaavassa Bega-joessa, hengaamisesta joillain kiviportailla tai terassilla tai puistossa, keskusteluista ja ruoanlaitosta majoittajiemme kanssa. Tiedän, että todennäköisesti kaikki mielikuvani korvautuvat kerrassaan yllättävillä todellisuuden tapahtumilla. Sepä onkin hienoa! En voi mitenkään tietää mitä tapahtuu, mitä teen, ja millainen olo siitä tulee!

Hihhei. Teenpä housut.