Istun kotona väliaikasijoitetun Vallu-kissan kanssa ja tunnustelen oloja. Maha on tyhjä, nenä on täynnä, ulkona on kaunista, sisällä on aika jännä olo.

Laitoin tuossa viikolla kaikki tekemiseni aikatauluun. Ihan kaikki. Se on ollut hyvästä, olen tehnyt enemmän ja stressannut vähemmän. Laitoin romaaninkirjoittamisenkin aikatauluun - joka tiistai ja torstai kello 7-9.

Josko sitä tekisi nyt ja pohdiskelisi myöhemmin. Vaikka tuntuukin siltä että olen laiminlyönyt tätä blogia hieman. Tänään luvassa Jussin siskon huonekalujen kokoamista ja Johannan hame. Ja toivottavasti Hobbia jossain välissä, luen narrisarjaa uudelleen.

Ajattelin tuossa muuten että voisihan sitä pyrkiä kirjoittamaan muihinkin lehtiin kuin omaansa. Erityisesti kiinnostaisi kirjoittaa sarjaa kestävästä kuluttamisesta. Tai muotioikuista. Tai sitten kiinnostaisi tehdä kirja-arvosteluja vuosikymmeniä vanhoista kirjoista, sellaisista jotka moni on jo unohtanut ja joista ainakaan nuoremmat ihmiset eivät ole kuulleetkaan. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tarjota itseään lehdille.

Mutta nyt, aamiainen ja hame.