Melkein kaikissa tänään lukemissani uusissa blogimerkinnöissä mainittiin, että on hyvä ja rauhallinen olo. Sade on suosiossa.

Minulla on myös hyvä ja rauhallinen olo. Aamulla Rajakadulla oli järvi! Ihmisparat yrittivät liikennevaloissa päästä sen yli ja ympäri, kaaosta. Nauroin ääneen.

Koululta lähtiessä nauroin myös, koska tuuli oli heittänyt polkupyörät kumoon.

Lopulta laannuin vain hymyilemään, mutta se nyt onkin sellainen kestohymy että se on tallella vieläkin.

Postilaatikossa oli Itkevää tyttöä! Yö kylpyammeessa ja Sateenvarjokatu. Poikkeuksellisen nautinnollinen kokemus, musiikkia joka on elossa. Upeita vanhanaikaisen tyylikkäitä pianotunnelmointeja (kuulostavat ajoittain ihan soittorasialta, sellaiselta joka minulla oli lapsena, se oli puuta, siihen oli kaiverrettu kolibri ja se soitti Für Elisen), surullinen käyrätorvi, suuria tunteita pienillä kuvilla, rähinää, hiton tyylikkäät kannet... Tässähän on kaikkea! Kyllä raumalaiset osaa!

Jos kuuntelette noita maistiaiskappaleita, kuten teidän tulisi kuunnella, kehottaisin kiinnittämään huomiota siihen että Keskiviikkona hän on minun on täydellisen tanssittavaa ja mukanahuudettavaa riehakointia. Huomenna on keskiviikko ja tuo saa luvan olla päivän teemakappale!

Eilen sain paketin, jonka saan avata vasta huomenna, kyllä minä tiedän että se on levy, mutta mikä levy? Jänskättää.