Tänään sain perintätoimistolta uhkauksen. Maksoin laskun, ja häpesin niin että päätin kaivaa Anomalia Designin haudasta. Tai ainakin melkein. Päätin ruveta tarjoamaan osaamistani vaatetus- ja tekstiilialalla hieman aktiivisemmin, eli perustin työblogin. Eli olkaa hyvät, I semi-proudly present:

Kiertokuteet!

Tuosta nimestä en kyllä ole ylpeä. On se ihan ok, mutta aika tylsä ja kömpelö. Saa ehdottaa parempaa! Mutta kyllä siinä pitää tuo kuteet olla, kun kerran tein sellaisen tunnuksenkin, ja mielellään jotain mielleyhtymiä kierrätykseen, kiertämiseen, uusiokäyttöön, elinkaariin, kestävään kehitykseen, pyörimiseen, jatkuvuuteen, luovuuteen, mahdollisuuksiin... Eikä tietty haittaisi jos se olisi hauskakin.

Kuteet se on sen takia että pääni on täynnä niitä. Olen neulonut matonkuteita kaksi päivää putkeen, tämän kurssin takia. Keksin hassuja uusia laukkuja ja koristetyynynpäällisiä. Ja niitä suhutellessa alkoi sitten tuntua siltä että hei, joku varmaan voisi ostaakin näitä, jos vain tietäisi niiden olemassaolosta.

Eli siis, mitä tuonne Kuteisiin tulee:

- tähän mennessä aikaansaatujen mallien parhaimmisto
- hauskoja kokeiluja
- tarinoita kierrätysmaailmasta, liittyviä linkkejä
- dokumentaatiota vanhoista projekteistani
- infoa työminästäni ja osaamisestani
- ihan pirusti kuvia (pitäisi keksiä jostain lisää tilaa, saatan jopa ostaa sitä)
- kaikkea uutta mitä tulen keksimään

Eli jonkinlainen vapaamuotoinen taideteollisuuspuoleni cv. Katsotaan miten se kehittyy.