Äh, en jaksa olla hämmentynyt enää. Enkä aio muodostaa mielipiteitä vielä. Elän eteenpäin, pyrin hankkimaan lisää tietoa jonka pohjalta mielipiteitä voi muodostaa, jos minulla ei ole tietoa toimin ihanteiden mukaan.

Ei ajatuksilla ole väliä vaan sillä mitä tekee.

Olen kaamean väsynyt ja sekava, nyt on turha yrittääkään ajatella mitään. Voisin jonkin aktiviteetin avulla pitää itseni hereillä vielä pari tuntia.

Huonekasvi kukkii isoilla valkoisilla kukilla, jotka tuoksuvat teeltä. Ikkunan vieressä kasvaa orapihlaja, joka on kaikkina vuodenaikoina kaunis. Hameeni olen tehnyt pöytäliinasta, joka Siilinjärvellä vietettyjen joulujen aikana oli olohuoneen pöydällä. Siinä on steariinitahroja niiltä ajoilta. Nurmikot ovat kulottuneet, tuuli on viileä, pitäisi viedä maiharit suutarille ennen kuin alkaa syksy. Tänään Kirkkopuistossa oli kamalasti lukiolaisia jotka kävivät ostamassa kirjoja siitä laidalla olevasta oppikirjakaupasta.

Rallit alkavat huomenna, pitänee pysyä piilossa kotona ja kuunnella Maj Karman Ukkosta, joka pitää ensin uskaltaa käydä hakemassa kaupasta.

Edelleen tekee mieli kiroilla, mutta ehkä olen vain väsynyt.